Den senaste veckan stormade det rejält, både utomhus och på börsen. Super Mario räddade inte världen den här gången utan gav börsen en sur nedstötning av besvikelse.

Mina försök till #sparadkrona gav inte heller riktigt den utdelning jag hoppats på. Först var jag tvungen att klippa mig hos frisör – jag som alltid brukar klippa mig själv. Men den här gången hade håret växt utom kontroll så jag fick vackert punga ut med 450 kr för att se anständig ut.

Sedan tog batteriet i mitt armbandsur slut. Hittade ett ställe på nätet där de sålde batterier för 19 kr och gratis frakt. Definitivt #sparadkrona, tänkte jag. Förutom då att glaset på klockan gick sönder när jag skulle sätta tillbaka boetten. Suck.

Ett ljus i decembermörkret är mitt lilla förhoppningsbolag BrainCool som ständigt lyckas komma med positiva nyheter. Företaget har tagit fram kylningsutrustning att använda inom olika områden i sjukvården och står nära en lansering på marknaden. Nu förbereder de även ett intåg i USA. Nyheten drunknade dock lite i skuggan av Draghi, men aktien klättrar sakta men säkert. Den rör sig turbulent upp och ned vid varje nyhet och rapport, men brukar alltid stanna lite högre än sist. Högriskbolag, javisst. Men jag gillar det jag ser och stannar kvar med ett ganska blygsamt antal aktier som jag haft i ett års tid nu.