Det beryktade julenisserallyt verkar utebli i år. Om man nu inte räknar rallybilar i södergående riktning. Riktigt sura börsdagar den här veckan, men man får väl klämkäckt se det som köplägen.

Det trillade in en del diverse inkomster på lönekontot, så jag passade på att slå till med Starbucks som jag trånat efter ett tag. Denna internationella cafékedja ser ut att växa sig större och starkare för var dag som går och i dagsläget finns det knappt någon hejd på framfarten.

Dessutom är det en bransch som jag hittills saknat i portföljen, så det bidrar till ökad  diversifiering. Bra också med en amerikansk aktie – jag har faktiskt bara Deere & co i portföljen sedan tidigare.

Nu hoppas vi på att årets sista börsveckor blir hyggliga och att folk går ut och dricker mycket kaffe under ledigheterna. 🙂