Börsen fortsätter att gå sidledes, så för tillfället är det ganska tråkigt att spara.

På den positiva sidan hade jag en snål och bra februarimånad som gjorde att jag kunde spara undan nästan 50 % av lönen. Riktigt så mycket brukar det inte bli.

På den negativa sidan så har mitt förhoppningsbolag Braincool backat tillbaka en del efter oro för kommande nyemissioner. Minus 8 % den senaste veckan.

Om en dryg månad är det dags att genomföra ett köp om cirka 25 000 ihopsparade kronor. Dags att börja fundera på vad som ska handlas. Lite sugen på ytterligare en amerikansk aktie. Dels för ännu bättre riskspridning, dels för att ha fler diagram att titta på under fritiden, mellan klockan 17.30 och 22. 😉

Å anda sidan börjar jag komma upp i ganska många olika aktier nu, så snart är det dags att sätta stopp om jag ska ha en rimlig chans att följa vad som händer i de bolag jag äger. För tillfället är det 11 stycken, varav två amerikanska och en preferensaktie. Övriga är vanliga svenska aktier. Fler än 15 bolag får det inte bli – då är planen att istället öka på i någon av de befintliga.