Relalalaxar

Jag har flytt höstkylan och gottar mig i medelhavssolen istället.

Följer börsen med ett halvt, sömnigt öga och slölyssnar på en och annan ekonomipodd. I övrigt får portföljen jobba på egen hand den här veckan. Den verkar stå och stampa på samma ställe trots att OMX rör sig lite fram och tillbaka.

Resan kostar väl runt 15 000 totalt sett. Visst hade det varit ett välkommet tillskott i sparandet – det hade till och med tagit mig över den magiska miljongränsen. Men jag tycker inte att man får sluta leva i ivern att bli rik. Vardagliga kostnader som uteluncher, kläder osv har jag inga problem att dra ner på. Men sen finns det andra, upplevelseinriktade saker som jag tycker att det är väldigt värt att lägga pengar på. Annars skulle nog livet kännas fattigt – trots pengarna på kontot.

2 kommentarer

 1. Ser riktigtnice ut! Var är du?

  Skönt att komma iväg och släppa börsen ibland, helt rätt och det ger extra glädje när du kommer hem igen!

  • bullpappret

   2016-10-26 at 19:18

   Ja det var riktigt trevligt! En vecka på vackra Kreta. Men nu tillbaka i verkligheten och den fortsatta jakten på miljonen. 🙂

Kommentera

© 2017 Bullpappret

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: