För att vara en långsiktig investerare så har jag ganska dåligt tålamod för tillfället, känner jag. Vill bara komma över den där sabla miljongränsen så att jag kan känna att jag är i hamn med mitt mål. Hittills har jag inte brytt mig nämnvärt i de perioder då portföljen stått och stampat eller gått ner. Men att hela tiden vara så snubblande nära denna miljonmilstolpe får mig att bli otålig.

En positiv sak som detta medfört är att jag tagit upp gymmandet igen efter nästan en månads uppehåll. Skönt att få trötta ut sig fysiskt när det inte är så mycket man kan göra åt siffrorna på kontona. Testar ett nytt upplägg som kallas 5×5 och påminner ganska mycket om starting strength, om det nu är någon som är insatt i träningsprogram. Tre enkla basövningar, fem set med fem repetitioner i varje. Väl valt innehåll, strukturerat upplägg och enkelt att greppa taktiken. Precis som min aktieportfölj alltså. 😉