Händelserika veckan fortsätter. Idag rapporterade Aktietorgetnoterade Braincool och aktien var upp över 6 %. Egentligen inte så mycket tack vare rapporten, utan snarare ett pressmeddelande tidigare på dagen där det framkom att deras medicinska hjärnkylningsprodukter kommer att ingå i en studie tillsammans med Karolinska Institutet. Och den nyligen förvärvade konkurrenten Rhinochills produktlager har medfört att Braincool knutit till sig deras kunder vilket kommer att börja generera intäkter i nästa kvartal. Det händer spännande saker mest hela tiden i detta bolag, men aktiekursen har ändå gått ner en hel del i år. Finns potential för rejäl uppgång om saker fortsätter att gå Braincools väg!

En intressant intervju med Braincools vd Martin Waleij finns på biostock.se.

Portföljen som helhet var dock ned något idag. Främst beroende på att Akeliuspreffen, som utgör mitt största innehav, helt plötsligt backade med 2,21 %. Även Ica och Telia gick dåligt.