Idag är det exakt ett år sedan jag startade den här bloggen. Från att i princip ha varit en digital dagbok som bara jag själv läste har den faktiskt utvecklats riktigt fint på slutet och kan ha upp till 500 besökare en bra dag.

Extra roligt är det att få kommentarer och höra att det finns folk som besöker bloggen regelbundet för att de tycker att det är roligt att följa min resa. Stort tack till alla er som återvänder hit gång på gång för att läsa! 🙂

Du som har följt mig ett tag har säkert sett nedanstående stapel en eller ett par gånger. Den har varit ett återkommande inslag när jag ska presentera dagsläget för mitt sparande. Det här blir sista gången som jag lägger upp den, eftersom målet att ha en miljon är nått:

Strax efter klockan 17 idag sålde jag förresten de 82 THQ Nordic-aktier som jag blev tilldelad. Om man kollar på handeln så kan man misstänka att stressade småsparare drivit upp kursen, vilket skulle kunna innebära att den dalar nedåt när säljsidan tar överhanden imorgon eller om ett par dagar. Jag valde därför att casha in de 600 vinstkronorna och siktar på att köpa in mig lite längre fram.