Idag blev flytten av mina Roburfonder klar. Det innebär att mitt samlade sparande hos Avanza nu överstiger 1 Mkr. Lite skönt att logga in och se ett sjusiffrigt belopp på en och samma bank. 🙂 Detta innebär även att Avanza flyttade upp mig en förmånsnivå – från Guld till Platina. Jag får därmed ett gratis morgonbrev med affärsförslag och sparar 9 kr/månad… haha!

Rapportperioden har dragit igång. Jag hade missat att Bonava rapporterade redan igår. Det blev odramatiskt och aktien gick upp beskedliga 0,8 % under dagen. Den föreslagna utdelningen blev 3,80 kr. Året innan NCC delade ut Bonava till sina ägare delade de ut 12 kr. I år spås de dela ut 7,20 kr enligt SME, vilket tillsammans med Bonavas utdelning på 3,80 kr  blir totalt 11 kr. En krona mindre med andra ord. Lite synd, men förhoppningsvis tar utdelningstillväxten för de båda bolagen fart nu.

Om tre timmar kommer lönen äntligen in på kontot. För första gången på Icabanken istället för på Swedbank. Håller tummarna för att jag har kommit ihåg att ändra alla överföringar, autogiron och så vidare. 8333,33 kr går i alla fall direkt till ISK:t, det är jag säker på! 🙂