Ny bloggadress – säg hallå till bullpappret.com!

Min blogg närmar sig 2,5-årsdagen så jag tyckte att vi skulle lyxa till det och ge den ett eget domännamn. Från och med nu bloggar jag alltså på bullpappret.com istället för på bullpappret.wordpress.com.

I övrigt har det inte skett några dramatiska förändringar. Utseendet är detsamma och jag använder fortfarande WordPress-plattformen. Bloggens inriktning kommer inte heller att ändras – du kommer även fortsättningsvis att få ta del av vardagsbetraktelser från min sparresa.

Hoppas att mina trogna läsare hänger med hit och glöm inte att uppdatera eventuella bokmärken. 🙂

3 kommentarer

 1. Klart att vi kommer att följa med dig. Kul att du köpt ett domän, tycker det var en riktigt bra investering för mig i alla fall.

  • Bullpappret

   2017-02-01 at 21:12

   Hej Ktm, härligt att du hängde med till nya bloggstället. 🙂 Nu får du bara lära mig hur man bäst får in pengar på annonser också… haha. Skulle du inte skriva ett blogginlägg om det?

   • Hmm, det kanske jag skulle göra men jag har haft rätt mycket och skriva om så det har runnit ur händerna minst sagt 🙂
    Jag använde ju mig av google adsense tidigare men tyckte de betalde så dåligt så nu går jag via en extern publisher i stället. Det är många som gör likadant. Du kan kika vilka här:
    http://www.adprofit.se/publishers/

Kommentera

© 2017 Bullpappret

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: