Jag önskar att jag hade mer tid att gå igenom rapporterna för mina bolag. Just nu hinns det tyvärr inte med, utan jag får läsa mediernas sammanfattningar.

Kan i alla fall konstatera att jag är på väg att komma ut ur rapportperioden starkare än innan, även om några bolag sjönk på själva rapportdagen. Höjda utdelningar kompenserar för detta. Ganska häftigt att Swedbank till exempel höjde utdelningen med dryga 23 %! Även om en utdelningshöjning var väntad lyckades de ändå slå förväntningarna. Samma sak med Ica, Cloetta, NCC m.fl.

PrataPengar-Nicklas “Investeraren” Anderssson lade ut detta diagram på Twitter ikväll. Känns ju riktigt fint att äga det bolag som ökar utdelningen allra mest i OMXS30 (även om jag inte längre är kund hos dem)! 🙂

Nu blir det lite andhämtning resten av veckan, innan det är dags för mitt medtech-företag BrainCool och gallertillverkaren Troax på tisdag. Hoppas på en fin alla hjärtans dag-present från dem. Dagen efter är det nykomlingen THQ Nordics tur att berätta hur spelförsäljningen artar sig.