Hjärta gjort av vikta dollarsedlar.Som pojkvän har man vissa förpliktelser. Bland annat när det kommer till alla hjärtans dag, då det förväntas romantiska inslag. Dessutom ska de helst kunna åskådliggöras i sociala medier under hashtaggarna #oändligkärlek och #vitvå.

Visst tycker jag att det är trevligt att gå ut på restaurang eller på bio då och då. Men jag tycker att det fånigt att en påhittad temadag ska få styra när det ska ske.

Jag har i alla fall hittat ett för alla parter godtagbart recept. Det finns en restaurang i närheten som gör supergoda plocktallrikar med allehanda läckerheter för avhämtning. Kostar “bara” 110 kronor per person vilket är helt överkomligt men ändå ger en lyxig känsla. Till det en flaska vin som vi fick i julklapp av en släkting. Och så en bra film som vi tittar på i tv-soffan samtidigt som vi äter. Detta har vi kommit överens om att det räcker – inga andra onödiga presenter.

Hur gör ni andra?