Ganska låg aktivitet på sparfronten just nu. Efter att flitigt ha följt rapportperioden har jag nu tagit lite börssemester och nöjer mig med att titta till kontona någon gång per dag. De har stått ganska still nu efter rapporterna.

Deklarationen bjöd på den förväntade restskatten utifrån fondförsäljningarna. Det blir därmed inga extrainsättningar på ISK:t utöver det vanliga, stående månadssparandet denna månad. Jag får mata mitt skattekonto istället, så att det blir nöjt.

Jag och sambon har även börjat planera lite inför semestrar och kommande långweekends. Vi har en del små resor inplanerade, så det kommer nog att rulla en del pengar. Det är därför det känns bra att sätta undan till sparandet redan när lönen kommer. Då vet man att man håller sig någorlunda till planen ändå och inte frestas att nalla av det som egentligen borde gått till sparande.