Tänk att ens sparande till och med kan få en intresserad av fransk politik! Jag, som aldrig brytt mig om franska presidentvalet tidigare, följde ivrigt både tv-sändningar och nätblaskor under gårdagen.

Utfallet blev ju bra, ur ett börsperspektiv.  Längesen vi såg en såpass bred dagsuppgång som idag! Och så Stockholmsbörsen på all time high i slutet av dagen, dessutom.

Även min portfölj är på rekordhögsta och har passerat ännu en milstolpe. Med milstolpe menar jag hundratusenlapp – mitt sammanlagda sparande överstiger nu 1,2 miljoner kronor! 🙂

Firar med ett glas vin och dukar upp en extra god middag framför Unga Aktiesparares “Uppesittarkväll” som sänds live via YouTube inför varje löningsdag. Tanken med sändningen är att vi sparare ska få inspiration till vad vi ska investera i när lönen trillar in på kontot. Det passar ju extra bra för mig just nu, eftersom jag har lite beslutsångest när det gäller vilken aktie jag ska investera mina 25 000 ihopsparade kronor i.

Texten "1,2 miljoner" skrivet i guld.