Vilken härlig börsvecka det var förra veckan! Fullspäckad med rapporter, löning och så Unga Aktiesparares uppesittarkväll som jag älskar att titta på.

Rapporterna för min egen del blev inga höjdare. Jag tyckte att både Bonava och NCC såg bra ut, men båda kurserna sjönk som stenar. Dock återhämtade de sig ganska bra direkt. Autoliv prickade förväntningarna men rasade ändå som en ännu större sten i fredags – runt sex procent. Och nedgången fortsätter idag på NYSE som har öppet medans Stockholmsbörsen håller stängt.

Det kommande kortveckan blir ganska lugn för egen del, men jag följer ändå intresserat de rapporterande bolagen. Veckan efter blir det mer spännande för egen del. Då rapporterar Ica, Bravida, Troax och BrainCool.

Idag, 1 maj, har jag dock släppt allt vad börs och sociala medier heter. Tillbringat dagen på landet och kroppsarbetat istället, med mobilen liggandes kvar i bilen. Riktigt skönt att få ha en sådan dag emellanåt också!