Efter en slutspurt på jobbet är det nu dags för Bullpappret att ha några veckor välförtjänt semester. Det innebär att det kan bli lite glest med bloggande och twittrande de kommande veckorna. Tanken är att inte fastna framför datorn eller mobilen utan att faktiskt njuta av den svenska sommaren “på riktigt”. Vi får väl se hur det går. 🙂

Den närmaste veckan kommer jag inte ens att ha tillgång till surf vilket känns snudd på skrämmande men samtidigt otroligt befriande på något vis. Blir spännande att se vad som hänt på börsen när jag är åter i civilisationen.

Passar på att önska mina trogna bloggvänner en riktigt fin sommar. Tack för all peppning, kunskapsspridning och roliga kommentarer!

Svart tjur med stora horn.
Jag på semester. Hann tyvärr inte klippa mig innan det var dags att resa iväg.