Dags att kavla upp ärmarna och börja arbeta igen, för min del. Är det förresten inte konstigt att man får mer pengar i lön när man går hemma och är ledig än när man jobbar? Viva semesterersättning!

Sista lediga veckan bjöd på en blandad börskompott. Några axplock:

Twitterfenomenet #uppesittarkväll lyckades trenda dagen innan lön, trots avsaknad av livesändning från Unga Aktiesparare. Jag lyckades dessutom vinna en bok i en frågetävling som arrangerades av Miljonär innan 30. Riktigt roligt!

Starbucks rapport blev en flopp, precis som de flesta av mina bolags Q2-rapporter. Aktien dök över 9 % på fredagen.

Sommar i P1 har haft många intressanta sommarpratare som vanligt. Jag kan rekommendera avsnittet med Swedbanks vd Birgitte Bonnesen. Spännande att få höra om hennes karriärresa och hur finanskrisen 2008 tedde sig från ett bankperspektiv.